Second Opinion på kvæg- og svinefaglige områder

Nielsen, Rudolph og Partners tilbyder Second-opinion på de kvæg- og svinefaglige områder.

Second-opinion kan give rigtig god mening når bank, landmand eller rådgiver ønsker at trykprøve eksisterende opfattelser. Dels kan der vise sig nye veje at gå, og dels giver det øget sikkerhed i forbindelse med store forandringer og investeringer, når en second opinion bekræfter de forudsætninger, der ligger for en plan.

Erfaringsmæssigt og i sagens natur, er det meget svært at få DLBR til at lave second-opinion på eget eller kollegers arbejde – dels af kollegiale hensyn og dels fordi det kan medføre rådgiverskifte til anden forening.

Ved at benytte Nielsen, Rudolph og Partners  til second-opinion arbejde på kvæg- og svinebedrifter udgår man den problemstilling.  Vi er uafhængige, vi er ikke landmandsejet,  og vi er ikke en del af DLBR, men vi har den samme faglige indsigt, og vi har fuld adgang til de samme faglige informationer.

Kontakt Jens P. Vingborg på tlf. 3092 1720 eller JPV@Nielsen-Rudolph.dk og få en snak omkring vores muligheder for at yde second-opinion på det kvæg- og svinefaglige område.